مجله سرگرمی بخدانید
مجله سرگرمی بخدانید در سال 1393 با این نام که ترکیبی از «بخندید»، «بخوانید» و «بدانید» است شروع به کار کرد. اکنون شما می‌توانید مطالب سرگرمی، دانتستنی، اخبار تکنولوژی، رسانه و موسیقی، بیوگرافی و.. را در این مجله رایگان مشاهده کنید.

آموزش درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه

ذرت مکزیکی
0 3

ذرت مکزیکی یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها هست که تقریبا همه قشری طرفدارش هستند. اگه تو خیابون قدم بزنید میبینید چقدر از مغازه ها اقدام به فروش ذرت مکزیکی میکنن

ولی اینکه اون ذرت چقدر خوب و تمیز درست شده باشه و بهداشت توش رعایت شده باشه خودش یه نکته خیلی مهمی هست

میخوایم با هم دیگه یاد بگیریم تا چطوی یک ذرت مکزیکی خوشمزه رو درست کنیم و نوش جان کنیم

zorat2 - آموزش درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه
ذرت مکزیکی

مواد لازم جهت درست کردن ذرت مکزیکی

۱- ذرت ۱ قوطی

۲– کره ۲ قاشق غذاخوری

۳–  قارچ ۱۰۰ گرم

۴– سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری

۵– پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری (میتونید کم و زیاد کنیدش این کاملا سلیقه ایی هست )

همچنین بخوانید

درست کردن پیتزا با روش های خانگی

معرفی نوشیدنی خنک تابستانه

۶– آویشن به میزان لارم

۷– فلفل سیاه به میزان لازم

۸– نمک به میزان لازم

zorat - آموزش درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه
ذرت مکزیکی

آموزش درست کردن خورشت قرمه سبزی رو هم بخونید

دستور پخت

  • ۱– اول ذرت پخته یا کنسرو شدمون رو با کمی نمک و فلفل بدون روغن داخل یه قابلمه نچسب میریزیم و یکم تفت میدیم تا آب اضافه ذرت گرفته بشه. این کار برای خوشمزه تر شدن ذرتمون هست
  • ۲– حالا داخل یه قابلمه بزرگ آب میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد و بعد یه کاسه نشکن رو توش میذاریم و کره رو داخل کاسه میریزیم تا آب بشه .
  • ۳– وقتی کره آب شد. ذرتی که آبش کاملا کشیده شده، سس مایونز و آویشن رو بهش اضافه میکنیم .
  • ۴– حالا مواد رو با هم مخلوط کرده و میذارم با حرارت آب جوش گرم بشن . در این مرحله قارچ پخته شده را اضافه میکنیم .
  • ۵– وقتی موادمون خوب داغ شدن پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم .
  • ۶– در انتها شروع به هم زدن موادمون میکنیم تا پنیر آب شده و مخلوط هم کشدار بشه .
  • ۷- خوب حالا ذرت مکزیکمون آماده خوردن هست … نوش جان کنید

مکزیکی - آموزش درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه

خوشحال میشیم تا نظرات و صحبت های شما رو در قسمت نظرات داشته باشیم
[تعداد: 1    میانگین: 5/5]
در بخدانید بخوانید!