مجله سرگرمی بخدانید
مجله سرگرمی بخدانید در سال 1393 با این نام که ترکیبی از «بخندید»، «بخوانید» و «بدانید» است شروع به کار کرد. اکنون شما می‌توانید مطالب سرگرمی، دانتستنی، اخبار تکنولوژی، رسانه و موسیقی، بیوگرافی و.. را در این مجله رایگان مشاهده کنید.

خواص شربت نعنا بهترین آنتی بیوتیک خانگی

0 0

فرض کنید سرماخورده اید و هیچ طعمی را تشخیص نمی دهید. یا دچار آسم و برونشیت شده اید همه ی این بیماری ها می تواند موجب بی حالی و تب شوند. برای اینکه این دوران را تا طی شدن دوره ی بیماری را طی کنید باید از درمان های خانگی موثر نیز بهره ببرید. شربت نعنا یکی از این راهکارهاست.

این شربت همچنین نوشیدنی فوق‌العاده برای درمان سندروم‌هایی از قبیل پای بی قرار، پیش از قاعدگی، روده تحریک پذیر و سندروم ناشی از یائسگی زنان خواهد بود.

تقویت، طراوت و جوان سازی پوست و مو، پاکسازی دستگاه تنفس و سینوس ها، رفع درد معده، رفع سردی معده، رفع بوی بد دهان و کنترل قند، فشار و چربی خون از دیگر خواص این شربت خوشمزه است .

مصرف شربت نعناع فلفلی برای زنانی که از سندروم تخمدان پلی کیستیک (تنبلی تخمدان) رنج می‌برند بسیار مفید و اثربخش است.

 

منع مصرف شربت نعناع فلفلی : مصرف شربت نعناع فلفلی برای زنان باردار ممنوع است.

www.dustaan.com مجله اینترنتی فال روزانه حافظ 1562236825 300x156 - خواص شربت نعنا بهترین آنتی بیوتیک خانگی

 

مقدار مصرف : از این شربت می‌توان چهار لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.رفع گرفتگی عضلات با ((شربت نعناع فلفلی))/ با مصرف این نوشیدنی خوش عطر بیماری‌های فصل سرد را دور بزنید.

مواد لازم شربت نعناع فلفلی (۲ لیتر)

-عرق آویشن یک لیتر
-عرق اسطوخودوس یک لیتر
-گیاه نعناع فلفلی ۱۰۰ گرک
-گیاه مرزنجوش ۳۰ گرم
-عسل نیم کیلو

 

طرز تهیه شربت نعناع فلفلی

-برای تهیه این شربت ابتدا عرق آویشن و عرق اسطوخودوس را ترکیب می‌کنیم.
-نعناع فلفلی و مرزنجوش را نیم کوب می‌کنیم و داخل عرقیجات می‌ریزیم.
-اجازه می‌دهیم گیاهان خشک به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون عرقیجات بماند.
-سپس در حرارت ملایم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد، آن را صاف می‌کنیم.
-در مرحله آخر عسل را اضافه می‌کنیم و شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

 

طرز تهیه یک لیوان شربت نعناع فلفلی

-برای تهیه یک لیوان از این شربت ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.

نکته: برای استفاده در فصل های گرم سال کافی است از آب خنک بهره ببرید.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
در بخدانید بخوانید!