مجله سرگرمی بخدانید
مجله سرگرمی بخدانید در سال 1393 با این نام که ترکیبی از «بخندید»، «بخوانید» و «بدانید» است شروع به کار کرد. اکنون شما می‌توانید مطالب سرگرمی، دانتستنی، اخبار تکنولوژی، رسانه و موسیقی، بیوگرافی و.. را در این مجله رایگان مشاهده کنید.

طرز تهیه نان تخمه ای

0

اگر به دنبال یک نان خوشمزه و متفاوت هستید ما نان با طعم آجیل را به شما پیشنهاد میکنم.

این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا  سلیقه ای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید می توانید به آن اضافه کنید.

مواد مورد نیاز:

  • ۱ پیمانه بادام خام
  • ۱ پیمانه گردوی خام
  • ۱ پیمانه بذر کتان
  • ۱ پیمانه تخمه آفتابگردان
  • ۱ پیمانه تخمه کدو
  • ۱ پیمانه کنجد
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی

نکته:

از آن جایی که این دستور کاملا سلیقه ای است می توانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانه ها را رعایت کنید “۲ پیمانه آجیل – ۴ تا ۵ پیمانه تخمه”

گام اول:

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.

گام دوم:

مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.

همچنین بخوانید

گام سوم:

داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.

گام چهارم:

مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.

گام پنجم:

قالب را به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.

در آخر نان را اسلایس کنید تا به راحتی بتوانید در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنید.

 

منبع : آلامتو

به این مطلب رای دهید
 

بخدانید رو تو جیبت داشته باش! برای دریافت اپلیکیشن اندرویدی بخدانید اینجا کلیک کنید

در بخدانید بخوانید!

نظر بدهید

لطفا نظرات غیر اسپم و غیر تبلیغاتی خود را درباره مطلب به صورت فارسی یا فینگیلیش در فیلد زیر با ما به اشتراک بگذارید.